Hoogsensitief Coach - Tilburg

Pascalle: Wat een helderheid heb ik gekregen tijdens de creatieve coaching Wat eerst een hele warboel was in mijn hoofd, is meteen ontrafeld. Door de combinatie van de creatieve opdrachten en over mijn problemen praten, voelde ik me ontspannen. En door de vragen die Banca stelde kon ik tot mijn eigen beslissingen komen. De coaching is heel waardevol geweest.

Henk: Altijd heb ik gedacht, ik heb wel een manier gevonden om, om te gaan met mijn hoog gevoeligheid. Toch kwam ik steeds weer in benauwde situaties terecht. Door gerichte creatieve oefeningen, leerde ik mezelf nog beter kennen. Waardoor het ook makkelijker werd om keuzes te maken die bij mij passen. Bedankt!

Jantiene: Je liet me echt praten, je was een en al luisterend oor. Dat alleen al heeft me zo geholpen. Gewoon mijn verhaal kunnen vertellen, zonder dat ik onderbroken werd. Door jou kan ik mijn verleden weer in een beter perspectief zien.

Michelle: Na ons eerste gesprek heb je mij beloofd dat ik weer meer energie zou krijgen. Ik had er eerlijk gezegd niet zo veel vertrouwen in, maar wat ben ik blij dat ik toch de stap gemaakt heb. Het heeft me zoveel meer inzicht in mezelf gegeven. En die energie is er gekomen. Ik kan nu weer genieten van het leven, en ik hou energie over om leuke dingen te doen. Mijn leven voelt weer van mij.

Richard; Na lang werkzaam te zijn geweest in de IT in verschillende bedrijven heb ik nu dankzij de wandelcoaching de omslag durven maken. Ik heb de stap durven zetten om voor mezelf te beginnen. Wat heerlijk voelt dat en wat een rust geeft het. De wandelcoaching gesprekken ben ik nu aan het afbouwen, maar ik weet zeker dat ik nog eens terugkom als het weer even tegen zit.

Sylvia; Dat onze dochter hoog sensitief was wisten we al wel langer. Alleen liepen we tegen veel problemen met haar aan, op school en de omgang met vriendjes en vriendinnetjes. Doordat ik inzicht kreeg in hoe Lotte zich moest voelen, begreep ik haar opeens. Door de heldere en duidelijke uitleg, konden we als gezin een nieuwe weg in slaan. Lotte zit nu zoveel beter in haar vel, en ze is weer gelukkig. Eigenlijk ben ik degene geweest die uiteindelijk veranderd is, Lotte is nog wie ze was. Het is mooi om te zien hoe zo’n proces werkt. Dank voor de heldere inzichten!