Hoogsensitief Coach - Tilburg

 

Wandelcoaching

Juist voor hoog sensitieve mensen is het goed om in de natuur te zijn. In de natuur kom je bijna automatisch tot rust en tot jezelf. Voor de wandelcoaching nodig ik je dan ook uit om met mij mee naar buiten te gaan. Dan kun je letterlijk voelen wat de natuur met en voor je doet.
Veel hoog sensitieve mensen gaan maar door zonder bij zichzelf stil te (durven) staan. We gaan tijdens de wandelingen ook letterlijk stil staan. Stil staan bij jezelf:

  • Wat wil jij?
  • Wat vind jij belangrijk?
  • Waar krijg jij energie van?
  • Wat heb jij nodig?
  • Wat kan jou helpen?
  • Hoe kun je loslaten?

Het is makkelijker om over je problemen te praten als je buiten bent, het is minder beladen. Al wandelend kun je je eigen pad/weg weer vinden, als je die even kwijt bent geweest. Door bewuste keuzes te maken vanuit jezelf (je gevoel), kom je weer in balans. Als je in balans bent in je privé leven en in je werk, in je relaties, je sociale contacten, dan kost het geen moeite om je energie te verdelen. Dat gaat dan als het ware vanzelf. Je ervaart dat je meer energie hebt, dat je minder snel overprikkeld raakt, dat het leven leuk en boeiend is. Kortom het leven wordt weer leuk ipv een last, zoals dat soms kan aanvoelen als het even niet lekker gaat. En juist door letterlijk en figuurlijk in beweging te komen zet je dit proces in werking.

 

De wandelcoach gesprekken vinden plaats in:

  • Het Reeshofbos in Tilburg
  • Het Wandelbos in Tilburg
  • de Drunense duinen in Udenhout. Wandelingen vertrekken vanuit het restaurant "Bosch en Duin", Oude Bosschebaan 1  5071 RP in Udenhout.
  • Huis ter Heide

 

  Ik ben gediplomeerd stresscounseler, familie counselor en coach ADD/ADHD                                                                                                                                                                                                                                  

De kosten voor een wandelcoach gesprek zijn 60 euro per wandeling van een uur.

Ik sta ingeschreven bij de Beroepsvereniging ABvC voor counseling. Als u een aanvullende verzekering heeft komt u waarschijnlijk in aanmerking voor gehele of gedeeltelijke vergoeding. Informeer bij uw ziekenfonds. Mijn inschrijfnummer van de ABvC is: 117594
Agb code: 90-046574 (behorend tot de groep: Genezers - overig, bedrijfsnaam: hoogsensitief coach of bianca versteden)

 

Vergoeding over het algemeen geen probleem bij de volgende verzekeringen: (mits u een aanvullende verzekering heeft)
Academica/Nat. Academic, Anderzorg, AZVZ, CZ, De Goudse, Delta Lloyd, Kruidvat (ism Ohra),  Lancyr (Delta Lloyd), Menzis, Ohra, PMA/FNV (Menzis).