Hoogsensitief Coach - Tilburg

 

Mijn naam is Bianca Versteden en ik ben geboren in 1971. Ik heb twee dochters. Van oorsprong ben ik verpleegkundige, waarbij ik in alle velden van de gezondheidszorg heb gewerkt. Sinds 2000 ben ik binnen de gezondheidszorg werkzaam in coachende en adviserende functies. Ik heb diverse coach/counseling opleidingen gedaan, waaronder NLP.

Als kind was ik erg verlegen, en durfde ik niets. Ik was snel onder de indruk van veranderingen. Sinds een aantal jaar weet ik dat ik hoog sensitief ben. Door het volgen van cursussen en trainingen en door meditatie heb ik daar mijn weg in gevonden. Ik kan weer van het leven genieten en mijn kracht enorm waarderen. Ik heb weer energie, voel me betrokken bij mijn omgeving en kan ik mezelf zijn.

Ik vind het boeiend om te zien hoe mensen zich manifesteren, wie ze zijn, wat ze zijn, en hoe ze tot bepaalde inzichten komen. Mijn uitdaging zit in het mooiste in iedereen naar boven halen en zich weer volledig zichzelf te laten zijn. Durf te leven vanuit je eigen gevoel!

Ik ben gediplomeerd stresscounseler, familie counselor en coach ADD/ADHD, psychologie I + II

Ik sta ingeschreven bij de Beroepsvereniging ABvC voor counseling. Als u een aanvullende verzekering heeft komt u waarschijnlijk in aanmerking voor gehele of gedeeltelijke vergoeding voor individuele coaching en counseling. Klik hier voor meer informatie.